2011. november 20., vasárnap

Ámulatba ejtők

Néhány sor az ázsiai topfutamok kapcsán


fotó: himawarikazushi.blogspot.com
Magyar idő szerint ma kora reggel Japánban Eishin Apollon (a fenti képen) győzelmét hozta a 28. alkalommal lefutott Mile Championship. A négyéves mén nyakhosszal előbb ért célba, mint az őt második helyen követő Fifth Petal. Az európai színeket képviselő lovak közül Sahpresa (C-P. Lemaire) harmadik, míg Immortal Verse (C. Soumillon) nagy csalódást keltve csak hetedik. 

Hongkongban Little Bridge (G. Mossé) nyerte a The Cathay Pacific Jockey Club Sprintet, Entrapment (D. Whyte) és Admirational (D. Beadman) előtt. A favorizált Rich Unicorn (M. du Plessis) negyedik. Lefutási idő: 1.08,67.

Három ló szinte egyszerre a célban a 2000 méteres The Cathay Pacific Jockey Club Cup-ban, amit végül  Thumbs Up (D. Prebble) nyert. Pure Champion (D. Whyte) és Irian (D. Beadman) a két placc. A favoritnak, jelen esetben California Memory-nak (M. Chadwick) itt is csak a negyedik hely jutott.

Izgalmakból nem volt hiány a The Cathay Pacific Jockey Club Mile-ban sem, ahol a közönség kedvenc Ambitious Dragon (M. Guyon) minimális különbséggel ugyan, de végül kikapott Destined for Glory-tól (T. Clark). Érdemes megnézni a videót, Guyon-ék az utolsó 15-20 méteren bukták el a versenyt. Flying Blue (D. Whyte) a harmadik. Az ismertebb lovak, azaz Xtension (J. Lloyd), Beauty Flash (G. Mossé) és Able One (D. Beadman) csak a középmezőnyben végeztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése