2011. szeptember 5., hétfő

Búcsúzik Night Magic

Az Irish Champion Stakes-ben történtekről már beszámoltam önöknek, most következzen a többi kiemelt verseny krónikája néhány mondatban.


fotó: skysports.com
Írországban Emulous (P. Smullen - a fenti képen elől) sikerét hozta Matron Stakes. Hiába robbantott elsőként Misty for Me (J. Heffernan), majd istállótársa Together (C. O'Donoghue) Abdullah herceg lova ellenállhatatlan volt a finisben.




Angliában elképesztő izgalmakat hozott az 1200 méteres Sprint Cup. Három ló szinte egyszerre ért célt. Dream Ahead (W. Buick) a nyerő Bated Breath (S. Drowne) előtt, míg a szintén esélyesként számon tartott Hoof It (G. Gibbons) lett a harmadik. A futamot követően sokáig tanácskozott a helyi versenyintézőség, Dream Ahead ugyanis erősen cikázott az utolsó kétszáz méteren.

fotó: racingpost.com
A Kincsem Park közönsége is láthatta, ahogy Danedream (A. Starke) leradírozza a pályáról vetélytársait a Grosser Preis von Baden futamában. A kimondottan mély pályán Night Magic (a lenti képen középen) a második, nyergében Kerekes Károllyal. A szürke kanca ezzel az értékes "ezüstéremmel" fejezte be remekbe szabott versenykarrierjét. Marco Botti idomítottja, Joshua Tree (W. Buick) a harmadik. A Német Derby győztese Waldpark (E. Pedroza) hatalmas csalódást okoz. Utolsó a hat lovas minimezőnyben.




fotó: horse-today.de

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése