2011. október 2., vasárnap

Csodás nyitány

Párizsi eredmények


fotó: skysports.com


A Prix Chaudenay után Aga Khan örülhetett. Lova, Shankardeh (C-P. Lemaire) küzdelemben verte a kissé balszerencsés versenyt futó Miss Lago-t (A. Crastus). Pacifique (G. Mossé) a harmadik. A játékosok kedvence, Gaily Game (O. Peslier) zárta a minimezőnyt. 



A Prix Daniel Wildenstein-ben igazolódtak az előzetesen vártak. Rajsaman (T. Jarnet) és Rio de la Plata (L. Dettori) játszotta a főszerepet. A szürke mén rövid nyakhosszal előbb a célban, mint a Godolphin istálló kiválósága. Best Dating (G. Benoist) a másik placc.



A Prix De Royallieu-ben borult a papír. Sea of Heartbreak (O. Peslier) a nyerő. Miss Crissy  (G. Benoist) a második, Modeyra (L. Dettori) a harmadik. A favorit, Shamanova (C-P. Lemaire) utolsó. 



"Elképzelhetetlen" - írtam még csütörtökön a Prix Dollar kapcsán, de amint tegnap kiderült, mégis csak szegényes a fantáziám. A kasszafavorit Cirrus des Aigles (F. Blondel) hiába fut nagyot, nem ő a nyerő, hanem Abdullah herceg sárgája, Byword (M. Guyon - a fenti képen). Kisebb meglepetésre Shimraan (C-P. Lemaire) a harmadik, míg Famous Name (P. Smullen) negyedik. A német színekben induló Durban Thunder (T. Hellier) utolsó.



Folytatás ma délután a legjobbakkal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése