2011. október 25., kedd

Bemutatkozik Frankel testvére

Ma délután a yarmouth-i versenypályára szegeződik minden szem a szigetországban


fotó: skysports.com
Habár a kiemelt síkversenyek már több, mint egy hete véget értek, még mindig akad ami tűzbe hozza Anglia galoppszerető közönségét. Magyar idő szerint 15 óra 30 perckor ugyanis megkezdi pályafutását Frankel (a fenti képen) teljes testvére, Noble Mission. A kétéves mént ugyanúgy a világhírű Juddmonte Farms tenyésztette, mint napjaik legnagyobb európai sztárját.


A tulajdonos, Khalid Abdullah herceg versenyistállójának menedzsere, Teddy Grimthorpe azonban mindenkit óva int, mondván, semmilyen garancia nincs arra, hogy Noble Mission Frankelhez hasonló nagy bajnok lesz.

"Legyünk őszinték, ez a ló nem Frankel. Ha azt várjuk,  hogy tíz hosszal elszórja majd ellenfeleit, nagyot csalódhatunk. Úgy gondoljuk 2000-2400 méter között lesz a legjobb. Ismerjük az elvárásokat, érezzük a ránk nehezedő nyomást, de félrevezető lenne azt mondanunk, hogy van még egy világverő ló a tarsolyunkban."

Próbáltam valamiféle képet keresni a csodaló öcsikéjéről, de sajnos semmit nem találtam. A Youtube-on azonban fellelhető egy videó, amin többek között Noble Mission is látható tréning közben. (0:16-tól tessék figyelni, a nekünk közelebbi vágtázót)



Noble Mission hatalmas érdeklődéssel várt debütálását, ingyenes regisztrációt követően bárki nyomon követheti a equi8.com weboldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése