2011. augusztus 27., szombat

Parádés győzelem

Micsoda verseny volt

fotó: blog.victorchandler.com
Kimondottan látványos küzdelmet követően Dubawi Gold (a fenti képen) nyerte a Celebration Mile futamát ma délután Goodwood-ban. A hároméves mén hátán Richard Hughes talán pályafutása egyik legszebb finisét produkálta. Set The Trend (J. fortune) második helyezése talán kisebb meglepetés, de Beacon Lodge (A. Kirby) placcra érése megfelel a papírformának. A győztes ló trénere természetesen Richard Hannon. A Racing Post és a fogadók kedvence, a Godolphin-os Poet's Voice (L: Dettori) utolsó.

Érdekesség, hogy amíg a Godolphin istállónál második számú idomárnak kikiáltott Mahmood al Zarooni lovai szinte szárnyalnak 2011-ben, addig Saeed bin Suroor trenírozottjai finoman szólva is pocsék szezont produkálnak.

Dubawi Gold tavasszal egyaránt második volt az angol és az ír 2000 Guineas-ben. Andrew Tinkler lovát legközelebb a Queen Elizabeth II Stakes-ben, vagy a Prix du Moulin futamában láthatjuk.

A Beverly Bullet Sprint Stakes-ben  Tangerine Trees (T. Evans) nyakhosszal előbb a célban, mint Duchess Dora (P. Beggy ), s ugyanekkora különbséggel szorult a dobogó harmadik fokára Dinkum Diamond (D. O'Neill) is. Group Therapy és Jimmy Styles a versenyben nem vett részt.

A newmarket-i Chris Blackwell Memorial Hopeful Stakes-ben Swiss Dream (N. Mackay) az első, Son of the Cat (F. Norton) és Royal Rock (T. Durcan) előtt. A favorit Monsieur Chevalier (P. Dobbs) ötödik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése