2011. augusztus 13., szombat

Második felvonás

A hétvége kiemelt versenyei





Aidan O'Brien idomítottjai a favoritok az Egyesült Államokban. A Secretariat Stakes-ben (Gd-1; 2000 méter; 3 éves lovaknak; Arlington Park) az idei Ír Derby győztese Treasure Beach (C. O'Donoghue) képviseli a legjobb esélyt a fogadóknál, de a francia tréningből érkező Ziyarid (C-P. Lemaire) is a favoritok közé sorolható. Az "amcsi" lovak közül Banned (G. Gomez) és Willcox Inn (R. Abarado) szorongathatja meg őket.

A 29. Arlington Million-ban (Gd-1; 2000 méter; 3 éves és idősebb lovaknak) újra megmérkőzik Cape Blanco (J. Spencer) és Gio Ponti (R. Dominguez). Legutóbb előbbi több mint két hosszal bizonyult erősebbnek a szintén Grade 1-es besorolású Man o'War Stakes-ben. A futamban nyeregbe pattan sokunk kedvence Christophe Soumillon, aki Zack Hall-t üli, de a harmadik európai induló, azaz Wigmore Hall (H. Turner) futását is kíváncsian várom.

Kölnben terítéken a Rheinlnad-Pokal (Gr-1; 2400 méter; 3 éves és idősebb lovaknak). A Német Derby második és harmadik helyezettje, Earl of Tinsdal (E. Pedroza - a fenti képen) illetve Saltas (A. Starke) várható legelőrébb, bár ehhez lesz pár szava a szebb napokat látott Godolphin-os Cavarlyman-nek (L. Dettori).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése