2012. január 7., szombat

Williams nyerte a zsokébajnokságot

Gamilati könnyed sikerét hozta az 1000 Guineas Trial


Craig Williams - fotó: abc.net.au
Folytatódtak a versenyek tegnap a meydan-i szuper komplexumban. A nap első futamában Sand Stamp (R. Mullen) győzött.




Papírforma befutó és favorit győzelem született az 1000 Guineas felkészítőversenyében. A már csütörtökön is remek formával előrukkoló Frankie Dettori könnyed sikert aratott Gamilati nyergében.




A harmadik futamban folytatódott a nemzetközi zsokébajnokság. A Meydan Masters második versenyét a japán lovas Kenichi Ikezoe nyerte Street Act társaságában. A dobogóra Mickael Barzalona és Tom Queally értek oda lovaikkal.




Graymalkin kéthosszas győzelmével zárult a MM következő versenye. Az ír tenyésztésű telivért az ausztrál Craig Williams lovagolta. Dettori és O'Donoghue a két placc.




Következett a zsokébajnokság utolsó versenye, amit kis különbséggel a Firestreak-et lovagló Lemaire nyert, megelőzve Williams-t és Guyon-t.




Ezzel, az összesítésben 110 pontot szerző ausztrál zsoké megnyerte a Meydan Masters 2012-es kiírását, mögötte az ír Colm O'Donoghue lett a második 96 ponttal.

A nap két utolsó versenyében Jamr (P. Cosgrave), illetve Lord Tiger (H. Bentley) voltak a főszereplők.







Folytatás január 12-én (csütörtökön), amikor is az Al Maktoum Challege első "felvonása" és a 2000 Guineas Trial ígérkeznek a legjobb versenyeknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése