2011. december 11., vasárnap

Turf World Championship - Eredmények Hongkongból

HK International Races 2011

Megkezdődtek a kiemelt versenyek. A Hong Kong Vase futamát a Melbourne Cup győztes Dunaden (C. Williams) nyerte a hazai Thumbs Up (B. Prebble) előtt. A harmadik helyről a célfotó sem tudott dönteni, a francia Silver Pond (T. Jarnet) és az angol Red Cadeaux (R.Moore) között.




A Sprint futam is a hazai lovakról szólt. Meglepetésre Lucky Nine (B. Prebble) nyert. Holtverseny a második helyen. Entrapment (D. Whyte) és Joy and Fun (B. Doyle) egyszerre a célban. Rocket Man (B. Voster) órási csalódásra csak a sereghajtók között.




Borult a papírforma a Hong Kong Mile-ban. Able One (J. Loyd) a győztes. Mögötte Cityscape (S. Drowne),  Xtension (D. Beadman), Dubawi Gold (R.Hughes) a sorrend. Meglepően jól teljesítettek tehát az angol lovak.




Meglepetés a HK Cup-ban. A szürke California Memory (M. Chadwick) győzelmét hozta a 2000 méteres versengés. A szintén hongkongi Irian (D. Beadman) a máodik, míg a német színeket képviselő Zazou (O. Peslier) a harmadik. A két szuperfavorit, azaz Ambitious Dragon (D. Whyte) és Cirrus des Aigles (C. Soumillon) csak negyedik, illetve ötödik.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése